інші установи

Київська міська Державна адміністрація. Розпорядження

На виконання доручень Президента України від 12.09.2005 № 1-1/943 та Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 № 47460/1/1-05, з метою поглиблення співробітництва у сфері культури між Україною та Грузією:

1. Визначити комунальне підприємство "Дирекція реставраційно- відновлювальних робіт" замовником робіт із виготовлення пам'ятника Т.Г.Шевченку в установленому порядку.

2. Київському творчо-виробничому комбінату "Художник" Національної спілки художників України за замовленням комунального підприємства "Дирекція реставраційно-відновлювальних робіт" виготовити пам'ятник Т.Г.Шевченку.

3. Фінансування робіт, зазначених у пункті 1 цього розпорядження, здійснити за рахунок інших джерел.

4. Головному управлінню комунальної власності м.Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) підготувати та подати на розгляд Київської міської ради проект рішення про передачу Сакребулу (представницький орган) м. Тбілісі пам'ятника Т.Г. Шевченку в установленому порядку.

5. Управлінню міжнародних зв'язків апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) забезпечити оформлення необхідних митних документів та транспортування пам'ятника до м.Тбілісі.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Київської міської державної адміністрації – начальника Головного управління комунальної власності м.Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Лисова І.В.

16.02.2006 №236
Голова О.Омельченко

До перелiку