Новини

Президент України Віктор Янукович покладав квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку в Ашгабаті.

Як повідомили JeyNews в прес-службі Президента України, після церемонії Глава держави поспілкувався з представниками української громади Туркменистану – Віктор Янукович, зокрема, поцікавився умовами їхнього життя та питаннями, що хвилюють людей.

Президент коротко зупинився на ситуації в Україні. Він зазначив, що сьогодні наша держава йде шляхом серйозного системного реформування. Говорячи про політичну ситуацію в Україні, Глава держави наголосив, що вперше за роки незалежності усі гілки влади працюють злагоджено. Віктор Янукович запевнив представників української громади, що в Україні й надалі зберігатиметься стабільна ситуація, а у своїй зовнішній політиці наша держава керуватиметься насамперед принципом національного прагматизму.

Віктор Янукович також розповів про підготовку України до проведення Євро-2012 і запросив представників української громади Туркменистану приїхати в Україну, щоб на власні очі побачити ті позитивні зміни, які відбуваються.

Крім того, Віктор Янукович поклав квіти до монумента Незалежності Туркменистану

Під час офіційного візиту до Туркменистану Президент України Віктор Янукович у Ашгабаті поклав квіти до монумента Незалежності Туркменистану. У церемонії також взяли участь члени української офіційної делегації.

Глава Української держави посадив дерево на Алеї почесних гостей і відвідав Головний Національний музей Туркменистану.

Віктор Янукович також вшанував пам'ять першого Президента Туркменистану – Глава держави поклав квіти у Мавзолеї Сапармурата Ніязова.

До перелiку