Новини

Конкурс, започаткований відповідно до Указу Президента України у 2010 році, проводиться для учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, у тому числі ліцеїстів військових ліцеїв, в чотири етапи (з жовтня по березень), для учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів і курсантів вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації усіх форм власності – в три етапи (з листопада по березень).

Проведення конкурсу має на меті піднесення престижу української мови та літератури у молодого покоління, заохочення до вивчення рідної мови, підвищення рівня мовної культури та сприяння підготовці до відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Як повідомили у головному управлінні освіти і науки облдержадміністрації, на Прикарпатті четвертий (підсумковий етап) Міжнародного мовно-літературного конкурсу проведуть на базі Івано-Франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму Київського національного університету харчових технологій (вул. Сорохтея, 43) 9 лютого о 10.00.

Нагородження призерів конкурсу та педагогічних працівників, які їх підготували, дипломами і цінними подарунками відбудеться також у технікумі о 14.30.

До перелiку