Новини

mariinka_shevch_10_149580661143.jpg
Традиційна благодійна допомога Білоцерківського національного аграрного університету прифронтовим територій набуває новий зміст. Пройшло зовсім небагато з часу квітневого благодійної поїздки наших співробітників в Мар'їнку, коли натхненник цієї допомоги, ректор А. С. Даниленко, відчуваючи спрагу жителів, що залишилися на цій території, до рідного – української, запропонував встановити в місті пам'ятник велетню духу, співцеві волі народної Великому Кобзареві. Як говориться, залишиться за кадром, скільки сил, енергії і коштів було витрачено особисто Анатолієм Степановичем, щоб ця подія відбулася якомога швидше.

І ось чергова поїздка в Мар'їнку не тільки, як завжди, з вантажем благодійної допомоги. В цей раз туди ще і транспортується виготовлений постамент і бюст Т. Г. Шевченка. На відкриття пам'ятника зібралася громадськість, керівництво міста, вчителі та учні місцевих шкіл. Почесна місія перерізати стрічку і відкрити пам'ятник по праву надана Анатолію Степановичу Даниленко. Пам'ятник був освячений духовенством на чолі з Архієпископом Донецьким і Маріупольським Київського Патріархату Владикою Сергієм.

Цей пам'ятник повинен стати символом нескореності українського народу, його споконвічного прагнення до свободи і незалежності.

Однак, Білоцерківський національний аграрний університет відомий далеко за межами Київської області не тільки завдяки благодійній діяльності. Наші випускники завжди були високопрофесійними і конкурентоспроможними фахівцями. Серед них Герої України, народні депутати Верховної Ради України, міністри, державні діячі, президенти, керівники, фінансові директори великих міжнародних та українських компаній.

Білоцерківський національний аграрний університет (БНАУ) здійснює підготовку фахівців з 15 спеціальностей

Освітній процес в університеті забезпечують 12 академіків, 47 докторів наук, професорів, 271 кандидат наук, 11 заслужених діячів науки і техніки України, працівників освіти і вищої школи, сільського господарства, ветеринарної медицини, фізичної культури і спорту. Навчальну базу становлять 10 навчальних корпусів з сучасним обладнанням, потужна комп'ютерна база, сучасний інформаційний центр, наукова бібліотека з трьома галузевими відділеннями та 4-ма читальними залами. Сучасні ресурсні центри забезпечують доступ кожного працівника і студента до мережі Інтернет.

В останні роки університет впевнено займає призові місця серед вищих навчальних закладів у студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт, конкурси фахової майстерності та ін.

Науково-педагогічні працівники систематично підвищують свою кваліфікацію, а студенти проходять стажування та виробничу практику в Великобританії, Німеччині, США, Канаді, Аргентині, Франції, Норвегії, Швеції, Голландії, Чехії, Польщі та інших країнах.

БНАУ – не тільки освітньо-науковий заклад, але і потужний культурно-мистецький центр. В університеті 20 колективів художньої самодіяльності, 6 із яких мають почесне звання «народний» і є лауреатами творчих премій, національних і міжнародних фестивалів народної творчості.

В університеті реалізуються здоров'езберігаючи освітні програми

Студенти беруть активну участь у фізкультурно-оздоровчій та спортивно-масовій роботі. Серед них майстри та кандидати в майстри спорту, призери XXVI Олімпійських ігор, чемпіони світу та Європи з боротьби самбо та дзюдо, чемпіонка світу зі стрибків у висоту, чемпіони Європи з велоспорту, переможці Кубка України, члени збірних команд України з різних видів спорту.

Серед стратегічних цілей в освітній політиці університету – подальше інтегрування у світову освітню систему, офіційне затвердження його в статусі міжнародного, забезпечення підготовки висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців, які зможуть успішно працювати в умовах ринкової економіки.

Якщо ви мрієте стати біля керма власної справи, приходьте вчитися в Білоцерківський національний аграрний університет!

Роки навчання в старовинному місті Біла Церква стануть для вас яскравими і незабутніми.

62.ua

До перелiку