Новини

504613.jpg

Торонто феєрично відзначило свято української культури.
В Торонто відбулося свято української культури. Про це повідомляється на сайті генерального консульства України в Канаді. Захід відбувся в суботу, 24 жовтня, в концертному залі "Мессі Холл". У концерті, на якому зібралося 2700 глядачів, взяла участь українська співачка Руслана та учасники української капели бандуристів імена Тараса Шевченка.

"Звуки бандури гармонійно поєдналися з гучним і мелодійним голосом Руслани знайомлячи всіх присутніх з самобутньою культурою України", - наголошують українські дипломати. У повідомленні підкреслюється, що саме в "Мессі Холл" майже 50 років тому відбувся перший в Канаді виступ української капели бандуристів імена Шевченка.

Як повідомляв "Обозреватель", в травні 2014 року в Торонто українські активісти організували пікет концерту всесвітньо відомого російського диригента Володимира Співакова і його оркестру "Віртуози Москви" з-за підписи Співакова в списку діячів культури Росії, які підтримали позицію президента РФ Володимира Путіна по введенню військ у Крим.


ОБОЗРЕВАТЕЛЬ.UA

До перелiку